Popup Choir

Popup Choir

Over Popup Choir

De plek om lekker met elkaar te zingen. Dat is Popup Choir. Of je nou een ervaren zanger bent, vooral in de kroeg meezingt of onder de douche je zangkunsten vertoont, Popup Choir is er voor iedereen. Elke week kiezen we een fantastisch popliedje, leren je dit driestemmig aan en maken een kekke video van het klinkende resultaat. Zo ben je als publiek ook meteen performer! Het is laagdrempelig en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Je leert, je lacht en je krijgt er energie van. Dit alles onder de bezielende leiding van Maarten (dirigent) en Tijmen (gitarist), terwijl Maurits (videograaf) de performance op de gevoelige plaat vastlegt. Doe je mee?

 

Ja-ja-ja-ja-ja-ja-jaaa

Zingen maakt je blij en iedereen kan ‘t. Dat is waar we in geloven. Daarnaast verlaagt zingen stress en je gaat uit-je-hoofd-in-je-lijf. Als je samen zingt, ontwikkel je (een) harmonie met elkaar, krijg je een positieve energie-boost en als klap op de vuurpijl creëer je met elkaar iets magistraals meerstemmigs, wat in je eentje niet kunt.

 

Iedereen blij

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Wat je situatie ook is. Daarom werken we doorgaans met een betaal-wat-je-het-waard-vindt. Hoe werkt dat? Heel simpel. Er is geen toegangsprijs, maar die bepaal je zelf na afloop. Dat kan in onze gitaarkoffer of via de pin.

 

Zingen met je collega’s, vrienden of netwerk? Huur ons in om harmonie te brengen op je event!

Al ’t goede komt in drieën

De vrienden Maarten Bos (conservatorium) en Tijmen de Koning (hij niet) kennen elkaar al meer dan 10 jaar en zijn -niet alleen muzikaal- hartstikke op elkaar ingespeeld. In 2017 startten de jongens met Popup Choir: een wekelijks zang-event voor iedereen die ook blij wil worden van driestemmig zingen. Al snel kwam kleine-grote broer Maurits de Koning in beeld als videograaf. Inmiddels zijn de events gegroeid van een klein groepje met tien enthousiaste meezingers naar 1000 heroes in Paradiso (eind 2019). En we zijn nog lang niet uitgezongen.

Neem contact op