Zingen in groepsverband is weer mogelijk! We werken conform de adviezen van het RIVM, zodat het veilig is voor iedereen. Iedere dinsdagavond kun je meezingen in de Dominicuskerk, én we zijn weer in te huren voor allerlei events. Hieronder lees je hoe dat in de praktijk gaat:

Wekelijks zingen op dinsdagavond

[update 18 september: in Amsterdam is er een maximale groepsgrootte van 50 personen voor veel bijeenkomsten. Hierop zijn gelukkig een paar uitzonderingen zoals ‘muziek als culturele uiting’ en ‘religieuze bijeenkomsten’, waardoor we als Popup Choir kunnen blijven zingen met meer dan 50 mensen in de Dominicus kerk]

Met dank aan de Dominicuskerk kunnen we je elke dinsdagavond in deze mooie ruimte verwelkomen. Omdat het een oud en ontzettend groot gebouw is voldoet het zeer ruim aan de RIVM-adviezen voor zingen in een ruimte.

Er zijn vaste plaatsen uitgetekend op ruim anderhalve meter van elkaar in een zogenaamde ‘zigzag’-formatie.

Er is één ingang. Hier registreer je je naam en telefoonnummer en geef je aan geen corona-gerelateerde klachten te hebben. Uiteraard blijf je thuis als dit wel zo is. De ingang is in de hoek van de kerk waar de Spuistraat en de Korte Korsjespoortsteeg elkaar kruisen

De toiletten zijn te bereiken via de normale ingang van de toiletten en vanaf daar loop je via een andere route, via de keuken, terug de kerkzaal in. Zo loop je elkaar niet tegen het lijf bij toiletbezoek.

Voorlopig zullen we geen pauze houden. Wel zijn er heel veel leuke cafeetjes in de buurt om nog wat te drinken met elkaar 🙂

Let op: is plaats voor maximaal 100 personen en je kan geen plek reserveren van te voren. Kom op tijd om zeker te zijn van een plekje. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

EVENTS

Samen zingen op jouw event

We zijn weer in te huren en zingen dit najaar bijvoorbeeld al te vinden in Amsterdam, Bussum, Alkmaar, Den Helder en Dronten om te zingen met collega’s, festivalbezoekers en vrienden. Om dit mogelijk te maken zijn de volgende voorwaarden belangrijk:

  • De ruimte waarin jullie willen zingen voldoet aan de eisen van het RIVM. Vuistregel: hoe groter de ruimte, hoe beter. We gebruiken hiervoor de rekentool van eerstehulpbijventilatie.nl. Een speciaal ontworpen tool voor samen zingen in corona-tijd. In overleg bepalen we of de ruimte veilig is of adviseren we een andere ruimte.
    Zingen in de buitenlucht is natuurlijk ook mogelijk.
  • Vanzelfsprekend heeft iedereen die meedoet geen klachten, houden we ruim 1,5 meter afstand, en staan we in een ‘zigzag-formatie’.
  • We denken graag met jullie mee hierin! Mail ons op info@popupchoir.nl of bel Tijmen op 0624794794
INHUUR