Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Let op: verplaatst naar woensdag 2 november.

Na een vol Waterlooplein met Waterloo, zijn we terug met DANCING QUEEN. De ABBA-avonden met Popup Choir zijn altijd de allerbeste weten de insiders. Verzamel je ABBA-fanclub-clan en koop koop snel je tickets. P.S. ABBA-outfits worden zeer zeker gewaardeerd.

Tickets: 10 euro

Stadspas Amsterdam: 1 euro (groene stip). Geen Stadspas en te weinig inkomen voor een gewoon ticket? Stuur ons een mailtje op info@popupchoir.nl en we fixen het voor je.

UITVERKOCHT

— — — — —

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Elk event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer.

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Tickets
Facebook event
Tickets
Facebook event
Alle events

Wist je al dat we op 8 december Happy Xmas (War is Over) van John Lennon driestemmig gaan zingen én dat het uitgezonden wordt op 1e kerstdag door NPO1/EO?  Zing mee en meld je aan via www.eo.nl/stralendkerstfeest

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Ga naar de bovenkant