Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd! Door de slechte weersvoorspellingen is zingen in een buitentheater niet te realiseren want dan word je kletsnat. We proberen het volgend jaar opnieuw in Amstelveen.


Originele tekst:

Voor het eerst in Amstelveen, in het heerlijke buitentheater Elsrijk.  Decennialang werden hier -in de buitenlucht- voorstellingen gegeven. Het theater is onlangs nieuw leven ingeblazen door een paar enthousiaste Amstelveeners.

Deze Popup Choir editie is een mix van de best-of meezinghits. Driestemmig Waterloo van ABBA en natuurlijk de keel smeren met nummers zoals Everywhere, Crazy Little Thing Called Love en I’ll Be There For You.

Tickets: 5 euro

Ticketverkoop alleen aan de deur.

Kom bij voorkeur met de fiets of met het OV. Het is een wandelingetje van een paar minuten (300 meter) door het park vanaf halte Kruiskerk, Amstelveen.

— — — — —

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen.

Elk event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer.

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Facebook event
Facebook event
Alle events

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Ga naar de bovenkant