Amsterdam | Green Day – Boulevard of Broken Dreams

Laden Evenementen
Misschien wel de grootste punkpoprockers van de 00’s: Green Day. Met een song waarvan wij denken dat ie uitermate geschikt is voor de heerlijk galmende Dominicuskerk. Dit wordt heel lekker knallen!
Om helemaal in de sferen van 2004 te komen (ja, zo oud is het nummer al), gaan we natuurlijk ook nog andere (rock)songs uit de 00’s zingen.

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen.

Elk event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer.

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reguliere toegang
Toegang tot Popup Choir - 21 april 2023. Green Day - Boulevard of Broken Dreams + meezingen met andere songs uit de 00's. Locatie: Dominicuskerk Amsterdam Spuistraat 12-14. Ingang bij Korte Korsjespoortsteeg. Inloop 19:30 Start 20:00 Tickets zijn niet restitueerbaar of in te wisselen voor andere Popup Choir events.
12,50
398 beschikbaar
Ga naar de bovenkant