Happy Together

juli 26, 2020
7:30 pm
Amsterdam
Nieuwe Herengracht 18A
Bekijk Corona-protocol

Normaal gesproken zingen we elke donderdagavond, maar door Corona is het noodgewdongen een paar maanden stil geweest. 

Gelukkig kan het zingen weer en we organiseren daarom twee sessies in de zomer. Op zondag 26 juli en op donderdag 20 augustus. 19:00 aanwezig, 19:30 start zingen
Er is per datum plek voor maximaal 97 mensen. Je moet je van te voren aanmelden door een mail te sturen naar info@popupchoir.nl met je voor- en achternaam + telefoonnummer. Afhankelijk van de datum waarop je wilt komen zet je in het onderwerp van je mail 26 juli of 20 augustus. Je mag je ook voor beide data opgeven. Stuur dan twee aparte mails.
Voor elke datum zijn er dus 97 plekken beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We sturen altijd een mail terug om te laten weten of je op de lijst staat, of net achter het net hebt gevist.
 
Voor de toekomst: we gaan er vanuit en zijn druk in gesprek met locaties om na de zomer door te kunnen gaan. Zodra we meer weten vind je het hier op de website.
 
Hieronder vind je nog aanvullende informatie over de zomersessies:
Hoe organiseren we dit? #longread
We volgen de richtlijnen van RIVM én Koornetwerk Nederland voor samen zingen. Op basis daarvan houden we 1,5 meter afstand, maken een ‘zigzag’-opstelling, noteren ieders naam en telefoonnummer en we doen een gezondheidscheck bij de ingang.
Geef je alleen op als je écht komt! Als je onverhoopt toch besluit om niet te komen, laat het ons weten, dan kunnen we nog iemand anders blij maken. En het spreekt voor zich: als je je ook maar een heel klein beetje ziek voelt, kom je niet.
Om het corona-proof te houden is er helaas geen mogelijkheid om naar het toilet te gaan dus houd daar rekening mee. We schenken ook geen drankjes. Zelf meenemen mag natuurlijk wel.?
Beide avonden starten we om 19:30 met zingen, dus zorg ervoor dat je er om 19:00 bent, zodat we bij de ingang per persoon een gezondheidscheck kunnen doen en kunnen kijken of je op de lijst staat. Ingang is aan Nieuwe Herengracht 18A.
We hebben jullie gemist! En zien er ONWIJS naar uit om weer te zingen en plezier te hebben met jullie?
Last but not least: net als altijd werken we met Pay what you want: je betaalt na afloop wat je het waard vond. Dit kan cash of per pin. 25% van de opbrengst gaat naar de Diaconie waarmee zij mensen helpen die het hardst te lijden hebben onder de corona-crisis.