Laden Evenementen
KERSTHITS ZINGEN IN ZWOLLE
We slaan de handen ineen met het Dominicanenklooster om met jou een fantastische kerst-ambiance neer te zetten in het klooster. Waar de muziek galmend in elk hoekje van de ruimte komt. Met Last Christmas als fantastisch hoofdgerecht om driestemmig te leren zingen met elkaar.
Natuurlijk zing je ook mee met andere grote kersthits van John Lennon, Mariah Carey, Slade en anderen.
Kom met je vrienden, familie of gewoon alleen. Met elkaar zetten we iets magisch neer!

Tickets: 12,50 euro

Ticketverkoop online & aan de deur.

— — — — —

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen.

Elk event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer.

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

Wist je al dat we op 8 december Happy Xmas (War is Over) van John Lennon gaan zingen én dat het uitgezonden wordt op 1e kerstdag door NPO1/EO?  Zing mee en meld je aan via www.eo.nl/stralendkerstfeest

Tickets
Facebook event
Tickets
Facebook event
Alle events

Wist je al dat we op 8 december Happy Xmas (War is Over) van John Lennon driestemmig gaan zingen én dat het uitgezonden wordt op 1e kerstdag door NPO1/EO?  Zing mee en meld je aan via www.eo.nl/stralendkerstfeest

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Ga naar de bovenkant