Home Choir

Zing vanuit huis en maak samen een onvergetelijk resultaat

Met Popup Home Choir stap je uit de Zoom-realiteit, maak je verbinding met jezelf en met je blije collega’s. Magisch meerstemmig, gewoon vanuit je eigen huis. Hoe? Iedereen leert z’n eigen zangpartij te zingen, maakt er een video van, stuurt het op en wij maken het tot een fantastisch resultaat op video. Dat klinkt toch als muziek in je airpods?

Wij zorgen voor bijna alles. Het enige wat jij hoeft te doen is: je liedje kiezen, je collega’s activeren om mee te doen en natuurlijk zelf meezingen. Wat dacht je van een driestemmige nieuwjaarswens aan het hele bedrijf of aan je klanten, een energieke activiteit voor teambuilding, een sterke pr-boodschap of gewoon op een ontspannen manier iets moois met elkaar bereiken?

En zo ziet dat eruit bij de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Ook De Nederlandse Bank, NRG Petten, 113-telefoon en de Remonstranten Nederland gingen je al voor.

Hoe werkt het?

1. Je kiest je favoriet uit onze lijst met 70 popnummers. Je mag natuurlijk ook zelf een nummer aandragen.

2. Wij schrijven een driestemmig arrangement, spelen de instrumenten in en maken ‘meezingvideo’s’ voor elke stempartij (laag, midden, hoog). Zo kan echt iedereen meedoen.

3. Je oefent en maakt thuis een filmpje terwijl je een van de partijen zingt.

4. Wij brengen alle filmpjes samen tot één driestemmig zingend choir in een magische video, een digitale herinnering.

Wil je nog wat meer aandacht voor het aanleren van de zangpartijen en een duidelijke kick-starter? Dan creëren we graag een extra positieve noot met onze livestream Singalong.

 

Prijs vanaf 1950,- (exc. btw). Minimaal 20 mensen
Also in English

mail: info@popupchoir.nl
bel: Tijmen de Koning: +31(0) 6 247 947 94

CONTACT