Slide "POPUP CHOIR: MEERSTEMMIG ZINGEN IS EEN KOORGASME" – NRC Slide “ONVOORSTELBAAR HOE IEDEREEN BINNEN NO TIME MET ELKAAR STOND TE ZINGEN, FANTASTISCH!” Slide “HET IS NIET ALLEEN HET SAMENZINGEN, HET IS OOK DE ENORME ENERGIE VAN DIE JONGENS”

Samen zingen in Corona-tijd

Wil jij op afstand tóch samen zingen met je collega’s of vrienden? Schakel dan Popup Choir in! Wij leren aan iedereen haar of zijn stempartij aan en door handige meezing-video’s kan iedereen – echt iedereen – het door jullie gekozen liedje goed opnemen. Wij mixen de audio goed af tot een meerstemmig resultaat en editen het geheel tot een strakke video van alle zangers.


Een op maat gemaakte video van jullie lied: een fantastische manier om in deze tijd nog steeds met elkaar te verbinden of dé manier om je bedrijf of klanten iets van jullie te laten horen! Nog niet overtuigd? Kijk dan de mooie video van de Noordwest Ziekenhuisgroep, and see for yourself…

VIDEO'S

Live met elkaar zingen

Liever in het echt met elkaar zingen? Binnen de grenzen van de Corona-maatregelen kan dat! Met vrienden thuis of met je collega’s: in een uur tijd sta je als meerstemmig koor een prachtig popjuweel te zingen. Ultiem verbindend, samen werken en altijd de wow-ervaring van magische meerstemmig zingen.

 

Onder bezielende muzikale leiding van Maarten (29, dirigent) en Tijmen (30, gitarist) werken we met veel energie en humor op een ontspannen, laagdrempelige manier naar een heerlijk klinkend resultaat. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. In overleg kan de tijdsduur en opzet worden aangepast.

CONTACT