Slide "POPUP CHOIR: MEERSTEMMIG ZINGEN IS EEN KOORGASME" – NRC Slide “ONVOORSTELBAAR HOE IEDEREEN BINNEN NO TIME MET ELKAAR STOND TE ZINGEN, FANTASTISCH!” Slide “HET IS NIET ALLEEN HET SAMENZINGEN, HET IS OOK DE ENORME ENERGIE VAN DIE JONGENS”

Harmonie op je event

Popup Choir met vrienden thuis tot in een vol Paradiso met vreemden. Één ding weet je zeker: in een uur tijd sta je als meerstemmig koor een prachtig popjuweel te zingen! Van strategie- en heidagsessies, tot teambuilding of congressen. En ook feestelijke events zoals festivals, het vieren van een jubileum of om je pensioen in te luiden. Ultiem verbindend, samen werken en altijd de wow-ervaring van magische meerstemmig zingen.

Wij van Popup Choir adviseren natuurlijk Popup Choir, maar voor een objectieve blik: lees hier wat Het Parool en NRC Handelsblad over ons schrijven. Klinkt goed? Check ook onze video’s voor het complete plaatje.

VIDEO'S

Unieke ervaring

Onder bezielende muzikale leiding van Maarten (29, dirigent) en Tijmen (30, gitarist) werken we met veel energie en humor op een ontspannen, laagdrempelige manier naar een heerlijk klinkend resultaat. Lachen, leren en creëren. Ervaring met zingen is niet nodig, iedereen kan het! We zongen al eerder met jonge nachtegaaltjes en oudere zangvogeltjes bij onder meer Booking.com, Deloitte, Omring, het Conservatorium van Amsterdam en de PKA, in Nederland, België en Engeland. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. In overleg kan de tijdsduur en opzet worden aangepast.

CONTACT