Slide "POPUP CHOIR: MEERSTEMMIG ZINGEN IS EEN KOORGASME" – NRC Slide “ONVOORSTELBAAR HOE IEDEREEN BINNEN NO TIME MET ELKAAR STOND TE ZINGEN, FANTASTISCH!” Slide “HET IS NIET ALLEEN HET SAMENZINGEN, HET IS OOK DE ENORME ENERGIE VAN DIE JONGENS”

Over Popup Choir

Dé plek om lekker met elkaar te zingen. Of je nou een ervaren zanger bent, vooral in de kroeg meezingt of onder de douche je zangkunsten vertoont, Popup Choir is er voor iedereen. Elke week kiezen we een fantastisch popliedje, leren je dit driestemmig aan en maken een kekke video van het klinkende resultaat. Zo ben je als publiek ook meteen performer! Laagdrempelig, en zonder verplichting: je komt meezingen wanneer je daar zin in hebt. Er zijn dus geen audities, je hoeft geen noten te kunnen lezen en je hoeft geen ervaring te hebben. Je leert, je lacht en je krijgt er energie van.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Wat je situatie ook is. Daarom werken we doorgaans met betaal-wat-je-het-waard-vindt. Hoe werkt dat? Heel simpel. Er is geen toegangsprijs, maar die bepaal je zelf na afloop. Dat kan cash in onze gitaarkoffer of via de pin.

VIDEO'S

Al ’t goede komt in drieën

De vrienden Maarten Bos (conservatorium) en Tijmen de Koning (hij niet) kennen elkaar al meer dan 10 jaar en zijn -niet alleen muzikaal- hartstikke op elkaar ingespeeld. In 2017 startten de jongens Popup Choir: een wekelijks zang-event voor iedereen die ook blij wil worden van driestemmig zingen. Al snel kwam kleine/grote broer Maurits de Koning in beeld als videograaf. Inmiddels zijn de events gegroeid van een klein groepje met tien enthousiaste meezingers naar maar liefst 1000 heroes in Paradiso (eind 2019). Wekelijks komen er tussen de 100 en 200 mensen meezingen. En we zijn nog lang niet uitgezongen. Zing je mee?

EVENTS

Foto: Richard Mouw

Zingen voor iedereen

Zingen maakt je blij en iedereen kan ‘t. Dat is waar we in geloven. Daarnaast verlaagt zingen stress en je gaat uit-je-hoofd-in-je-lijf. Als je samen zingt, ontwikkel je (een) harmonie met elkaar, krijg je een positieve energie-boost en als klap op de vuurpijl creëer je met elkaar iets magistraals meerstemmigs, wat in je eentje niet kunt! Kortom: louter voordelen. Zingen met je collega’s, vrienden of netwerk? Supergoed idee! Huur ons in om harmonie te brengen, ook corona-proof.

HUUR ONS IN