Singalong

Alleen keihard meezingen met z’n allen

Je helemaal vrij voelen terwijl je zingt onder de douche of in de auto? Heerlijk toch. Dat gevoel, maar dan samen met al je collega’s vanuit jullie eigen woonkamers. Met de – speciaal voor jullie georganiseerde – Singalong zing je live mee met de allerleukste liedjes én leer je ook nog om ze meerstemmig te zingen.

Professionele livestream: klinkt mooi, oogt mooi

Met onze ervaren professionele livestream set-up leveren we ontspanning, humor, uitstekend beeld en lekker geluid. Maak het plaatje compleet met een grote Zoom- of MS Teams-sessie. Zo zie je elkaar namelijk ook nog zingen. En dat zorgt dan uiteraard voor meer verbinding met elkaar. Hoe dat eruit ziet? Check hier hoe dat eruit zag tijdens onze Christmas Singalong

Hoe werkt het?

  • Kies een paar favorieten van onze lijst met 70 popnummers. Je mag natuurlijk ook zelf een nummer aandragen.
  • Activeer iedereen om mee te zingen. Wij maken een korte gezongen promo-video om je te helpen enthousiasmeren en overtuigen.
  • Je weet zeker dat het werkt, want we testen met jou de livestream van te voren.
  • Onze sessies zijn doorgaans 30/45 minuten. Korter of langer kan ook.
  • We streamen vanuit onze home studioWil je liever dat we de Singalong organiseren bij jou op locatie – voor een herkenbare look-and-feel? Dat kan natuurlijk ook.

2021 FEESTDAGEN ACTIE: NU AL VANAF 995,-

Nieuw: Zet de Singalong in als korte Energizer van 10-15 minuten bij jouw event of meeting.

We hebben ook een ‘light’-versie van de Singalong: Precies zoals hierboven, maar zonder alle livestream-apparatuur. Nog steeds een livestream, maar nog een stukje goedkoper. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Also in English

mail: info@popupchoir.nl
bel: Tijmen de Koning +31(0) 6 247 947 94

CONTACT

Het NOS achtuurjournaal maakte een item over onze Singalongs