Amstelveen | I’ll Be There For You (90s singalong)

Laden Evenementen

Kneiterlekkere popnummers, twee uur lekker gaan en een driestemmig resultaat. Zonder dat je hoeft te kunnen zingen. Dat is Popup Choir.

Zij leiden en jij zingt. Een avond met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, leren en de longen uit je lijf brullen. Een avondje uit, maar dan nét even anders. Ervaring is niet nodig. Dus of je nou alleen onder de douche zingt, met je vrienden in de kroeg, of helemaal nooit.

Eén nummer staat in de spotlight vanavond: I’ll Be There For You van The Rembrandts uit de hitserie F.R.I.E.N.D.S.. Je leert ‘m driestemmig zingen met het hele publiek. Daarnaast zing je natuurlijk ook nog mee met allemaal andere lekkere 90 hits. De jongens van Popup Choir stonden al in de grote zalen van Paradiso en Het Concertgebouw om mensen aan het zingen te krijgen en komen nu voor het eerst naar de ANNA.

Early birds: 13,75

Normale tickets: 16,25

Tijd 20:00-22:00

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Ga naar de bovenkant