Zwolle | U2 – Beautiful Day

Laden Evenementen

Kneiterlekkere popnummers, twee uur lang lekker gaan en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kan zingen. Dat is Popup Choir.

Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. Zij spelen. Jij zingt. Ervaring is niet nodig. Dus of je nou alleen onder de douche zingt, met je vrienden in de kroeg, of helemaal nooit. Gewoon lekker gaan.

Na een vol Paradiso, bijzondere televisie-optredens en een uitverkocht Concertgebouw gaan ze verder op hun missie. Nederland meer laten zingen.

Deze avond is het driestemmige hoofdgerecht Beautiful Day van U2. En verder worden de stembanden lekker opgewarmd en doorgerekt met andere krakers van de mannen uit Dublin.

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen.

Elk event staat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer.

Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

(foto: U2Start / U2 in Dublin)

PopUpdate

PopUpdate

Schrijf je in voor de PopUpdate! Zodat je weet wat er speelt. Qua liedjes. En locaties. Verschijnt ongeveer 1x per maand en houdt jou op de hoogte van komende events en specials.

Ga naar de bovenkant